top of page

Mon, 06 Sept

|

Online

IKIGAI YRITTÄJYYTEEN

Puuduttaako töissä tällä hetkellä? Oletko työpäivän jälkeen puhki eikä virtaa riitä enää mihinkään? Tiedät, että elämällä on muutakin tarjottavaa kuin kaikkensa antaminen ehkä merkityksettömässä työssä. Mietitkö yrittäjyyttä mutta sen ydin ei ole kirkastunut?

Registration is Closed
See other events
IKIGAI YRITTÄJYYTEEN
IKIGAI YRITTÄJYYTEEN

Time & Location

06 Sept 2021, 5:00 pm GMT+3 – 28 Sept 2021, 8:00 am GMT+3

Online

About the event

IKIGAI YRITTÄJYYTEEN

Oletko kahden pisteen välillä: irti menneestä mutta et ihan vielä tiedä mihin olet matkalla? Matkan teossa vaikeinta voi olla suunnan valinta - oma ikigai toimii sinulle kompassina omaan yrittäjyyteesi.  Japanilaisten mukaan meillä jokaisella on oma ikigai. Sana ikigai koostuu kahdesta sanaasta: iki ja kai. Iki tarkoittaa elämää ja kai omien toiveiden täyttymystä. Vapaasti käännettynä ikigai tarkoittaa elämisen iloa, syytä olemassaoloon. Ikigain tavoittelun ja löytämisen sanotaan tuovan elämään merkitystä, onnea ja sen myötä terveyttä ja menestystä. Kun löydät oman ikigain ja elät sen mukaisesti, löydät avaimet onnellisuuteen. Ikigai työkaluna auttaa sinua kirkastamaan suunnitelmiasi yrittäjänä. Lähde mukaan neljän viikon löytöretkelle kohti omaa yrittäjyyttä ja omaa ikigaitasi!

Matkallasi mukana ovat Liina Fadaee sekä Kati Björninen.

Mistä on kyse? 

Ikigai on laaja kokonaisuus. Siihen liittyvät "ikigaikukka", ruokavalio, lempeä liikunta ja esimerkiksi ihmissuhteet.  Alta näet esimerkin tuosta ikigaikukasta.

Tässä valmennuksessa pääset keskittymään nimenomaan tuohon ikigaikukkaasi sekä lempeään liikuntaan.

Ikigaikukka koostuu neljästä yhtä tärkeästä elementistä: intohimosta, kutsumuksesta, ammatista sekä elämäntehtävästä. Se keskipiste, missä nämä kaikki kohtaavat, on sinun ikigaisi.

Valmennuksen aikana käyt läpi nämä kaikki alueet, kirkastat oman ikigaisi. Lisäksi saat aikaa kääntyä sisäänpäin ja syventää omaa matkaasi lempeän liikkeen hetkillä.

Mitä valmennuksesta saat? 

Liinan johdolla neljän viikon ajan kirkastat omaa ikigaitasi. Varmalla otteellaan Liina auttaa sinua selvittämään sen oman "olemassaolosi syyn". Sen oman yrittäjyytesi ytimen.

Katin ohjauksella saat viikoittain lempeän liikkeen hetken, aikaa päästää irti suorittamisesta ja pakotamisesta. Voit osallistua tunnille "livenä" tai tehdä tunnin sinulle paremmalla ajalla tallenteelta. Lempeä liike auttaa sinua kääntämään katseesi vielä enemmän omaan itseesi ja rauhoittamaan mielesi.

Tämä on ryhmävalmennus. Neljän viikon ajan sinulla on käytössäsi sekä valmentajien että ryhmän tuki.

Seuraava ryhmä

Seuraava yrittäjyyttä kirkastava ryhmä alkaa maanantaina 6.9.2021.

Neljänä maanantai-iltapäivänä klo 17:00 avaat omaa Ikigaitasi Liinan johdolla.

Tiistaiaamuisin klo 7:30 syvennät omaa matkaasi lempeän liikkeen avulla, Katin ohjauksessa

Hinta on 249,00 euroa (sis alv 24%) neljän viikon kokonaisuudesta.

Valmennuksesta sanottua

"Kurssin aikana oivalsin rakentaneeni elämäni velvollisuuksieni ehdoilla ja kaikki itselle tärkeän jääneen aina hyvin ohueen rakoon. Kurssi sai hellittämään jatkuvasta pyrkimisestä johonkin. Että mitä jos vain antaisinkin virran viedä pyristelemättä vastaan, tuntematta syyllisyyttä helppoudesta.

Kurssi sai myös kohtaamaan hankalat kysymykset enemmän tunnetasolta käsin. Aina ei tarvitse sanoittaa, voin vain luottaa tunteen ohjaukseen."  Johanna Tornberg

"Haluaisin suositella Ikigai valmennusta ihan kaikille ihmisille, mutta erityisesti minun kaltaisilleni, ihmisille jotka eivät ehdi itseään jostain syystä juurikaan miettiä.

Liina ja Kati - Olen erittäin onnellinen että olen saanut olla mukana tässä valmennuksessa. Teidän loistavalla valmennuksella, olen ensikertalaisena Ikigain metsästäjänä ja rutiinien orjana, onnistunut katkaisemaan juuri rutiinit.

Olen asettanut itseni ensisijaiseksi hyvin mielin.

Valmennus ja lempeä liike sopii erittäin hyvin yhteen. Olette saaneet minut tallaamaan erilaisella polulla ja matkaamaan kohti omaa onnellisuutta ihan eri tavalla kuin ennen valmennusta." Lotta, Porvoo

"Kurssi pysäytti hyvin ajattelemaan, mikä on elämässä oikeasti tärkeää ja mikä se elämän tarkoitus onkaan.

Kurssi oli hyvin toteutettu ja sopivalla rytmillä, vaikka tuntui, että taasko viikko on jo hurahtanut viime tapaamisesta. Erityisen hyvänä pidin luontevaa vuorovaikutusta verkossa, joka mahdollisti osallistujia keskustelemaan ja tuomaan esille omia ajatuksiaan aiheesta. Tähän tietysti kannusti kurssin vetäjä omalla luontevalla ja ammattitaitoisella tavallaan. Mieltä lämmitti myös se, miten teoreettisiin osuuksiin oli yhdistetty fyysiset harjoitukset, jotka hyvällä ohjauksella, lempeydellään ja läsnä olevilla liikkeillään vielä tukivat kyseisen viikon teemaa." Eija

Tickets

  • Ikigai Yrittäjyyteen

    EUR 195.91
    Tax: +EUR 47.02 ALV+EUR 6.07 service fee
    Sale ended

Total

EUR 0.00

Share this event

bottom of page