top of page

Mon, 23 Aug

|

Verkkovalmennus - Pohjois-Pohjanmaan

Löydä oma potentiaalisi! Uravalmennus

Tuntuuko sinusta, että olet tehnyt kaiken tavanomaisen työpaikan tai opiskelupaikan löytymiseksi? Ehkä on aika kokeilla jotain uutta? Osallistu 9.8.2021 alkavaan “Löydä oma potentiaalisi” -valmennukseen, jossa sananmukaisesti löydät oman potentiaalisi!

Registration is Closed
See other events
Löydä oma potentiaalisi! Uravalmennus
Löydä oma potentiaalisi! Uravalmennus

Time & Location

23 Aug 2021, 9:00 am GMT+3 – 07 Sept 2021, 4:00 pm GMT+3

Verkkovalmennus - Pohjois-Pohjanmaan

About the event

Tässä valmennuksessa yhdistetään perinteinen uravalmennus positiivisen psykologian näkökulmiin hyödyntäen lisäksi uudenlaisia työkaluja.

Valmennuksen jälkeen ymmärrät omat vahvuutesi, oman osaamisesi, omat sisäiset motivaation lähteesi, omat taitosi ja saavutuksesi - sekä osaat käyttää niitä hyväksi työnhaussasi! Saat lisäksi konkreettista tietoa että miten ja mistä töitä tai opiskelupaikkoja haetaan ja teet realistisen toimintasuunnitelman omien tavoitteiden saavuttamiseen. Kehität selkeän ymmärryksen henkilökohtaisista uratavoitteistasi ja realistisen käsityksen minkälaiseen työhön tai opiskeluun hakeutua. Lisäksi kehität itsellesi työnhakuun tarvittavat työkalut kuten nykyaikaisen CV:n, markkinointikirjeen ja LinkedIn-profiilin.

Aloitamme 12 päivän intensiivisellä ryhmävalmennuksella ja pääset myös hyötymään yksilövalmennuksesta ammattilaisen kanssa. Intensiivijakson jälkeen saat viikoittain tunnin ajan tukea mikrovalmennuksen sekä chatbot-valmennuksen muodossa. Mikrovalmennus ja chatbot toimivat Slack-viestintäohjelman kautta.

Kun ymmärrät ja arvostat omaa osaamistasi, niin muutkin siihen uskovat.

Valmennuksen pääkohderyhmänä ovat alle 30-vuotiaat työnhakijat Pohjois-Pohjanmaala, joilla on suoritettuna toisen asteen tutkinto ja työttömyys on pitkittynyt. Mukaan voivat hakeutua myös myyt työttömät työnhakijat Pohjois-Pohanmaala.

Huom. sinulla tulee olla välineet liittyä mukaan verkkovalmennukseen (päätelaite ja internet-yhteys).

Valmennuksen toteuttavat yhteistyössä Consult For Growth Oy ja Panda Training Oy.

Share this event

bottom of page